fbpx
Astilbe Hus
Tidligere
Næste

Bo i byens grønne oase

Astilbe Hus har en central placering i Københavns nye spirende bydel, Grønttorvet. Den klassisk karrébebyggelse er en af Grønttorvets mest voluminøse med 196 lejelejligheder, parkeringskælder samt stort gårdrum og fælles tagterrasse med væksthus.

Lejlighederne henvender sig til både de små og store familier, som ønsker at kombinere storbylivet med grønne omgivelser. Her får du en lejebolig i Valby, med masser af transportmuligheder til byen, og bliver nabo til Grønttorvsparken med over 250 frugttræer og masser af fællesarealer.

Lokalområdet byder på indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, et rigt café- og butiksliv inden for kort afstand.

Plads til fællesskab og grønne fingre

Det grønne gårdrum og den fælles tagterrasse er samlingspunkterne i Astilbe Hus.

I det store gårdrum etableres små åndehuller med træer og varierende beplantning, der giver god mulighed for både fællesskab, aktivitet og afslapning. Her finder du møblerede opholdsarealer, legeplads og boldbaner, vækst- og fælleshuse samt både plantekummer og højbede, som beboerne kan benytte.

Fra den fælles tagterrasse har du fri udsigt over Grønttorvet. Her kan du slappe af og nyde udsigten eller nyde tilværelsen med naboer, venner og familie i et af de mange udendørs opholdsrum, som etableres omgivet af beplantningskasser.

Har du grønne fingre, kan du dyrke grøntsager, krydderurter, frugter og blomster i fællesskab med dine naboer i tagterrassens 64m2 væksthus.

Fakta om boligerne

Astilbe hus består af 196 attraktive lejeboliger fordelt på ét til fire værelser med egen altan eller terrasse. Alle lejligheder er designet i klassisk, nordisk stil med fokus på æstetik og gode lysforhold.

I alle lejlighederne får du:

  • Gulvvarme
  • Svane-køkken og badeværelse – gennemført i den velkendte, høje Svane-kvalitet.
  • Siemens hårde hvidevarer
  • Kogeplader med induktion
  • Adgang til fælles tagterrasse med drivhuse
  • Adgang til elevator
  • Mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen

De rummelige lejeboliger er oplagte til familier eller som delebolig for dig, der ønsker at være tæt på byens puls i grønne omgivelser.

Det er tilladt at holde mindre hund eller kat – dog skal der ansøges om dette.

Grønttorvets historie

Astilbe Hus ligger på Grønttorvet i Valby, tæt på byen, med nem adgang til offentlig transport og med egen park og butiksliv.

Området er det gamle engros-grønttorv i Valby, som siden 1958 har været handelssted for frugt-, grønt- og blomsterhandlere. I disse år forvandles området til en ny, grøn bydel med tydelige tråde til historien på stedet. Derfor er Grønttorvet spækket med væksthuse, bede, urtehaver og plantager.

I hjertet af Grønttorvet finder du Grønttorvsparken. Når parken om få år er færdig, vil den blive det naturlige samlingssted for hele området med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.

Med Grønttorvet får de historiske rammer nyt liv som en grøn og moderne bydel, hvor spændende arkitektur, væksthuse, grønne tage og fokus på fællesskaber vil bidrage til at bevare det gamle Grønttorvs dna.

Astilbe Hus er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af en af vores udlejningskonsulenter for at høre mere om ejendommen og få en fremvisning.

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle din data. Heimstaden videregiver ikke oplysningerne til tredjemand og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Læs også Heimstadens Persondata- og Cookiepolitik her.